Sasii sunt rai!


„De multe ori sunt in situatia de a regreta ca nemtii n-au creat mai multe probleme romanilor” – ati putut citi in singurul post de pan-acum despre sasi de pe blog. Regretand ca sasii sunt atat de buni si de putini (si) pe blog, graficianul nostru Nilu Crocodilu s-a hotarat sa remedieze problema. Asa ca azi, 17 septembrie, cand Die Siebenbürger Sachsen din tot Ardealul isi dau intalnire la Brasov, un neamt a preferat sa vina pe MaghiaRomania si sa ne demonstreze cat de rai pot fi sasii!

Tot Nilu, alias Vlad Forsea va participa la intalnirea de azi a sasilor de la Brasov, iar impresiile lui de acolo le veti putea citi in curand pe MaghiaRomania! Ma astept sa fie cu atat mai interesante, cu cat Vlad e brasovean, vorbeste germana si a absolvit Liceul Honterus, o institutie saseasca veche de sute de ani.

Pana atunci, va lasam sa va delectati cu doua finaluri alternative: unul pe blog

si, celalalt final, pe pagina noastra de Facebook.

Mai multe de la Vlad/Nilu, pe blogul lui.

3 gânduri despre “Sasii sunt rai!

  1. Pingback: Saşii sunt răi… « Viaţa la "poalele Tâmpei"

  2. Pingback: De ce au plecat saşii din Ardeal | La Mişto | Prin Braşov

  3. Sunt suparata pt ca am comentat la un articol si, desi am fost corecta si nu am folosit vulgaritati, nu mi s-a aprobat. Despre sasi…nu cred ca sunt rai, dimpotriva. De fapt, nici maghiarii nu sunt. Au prea mult orgoliu…ca si noi, de altfel. Asta e:)

Comentariile nu sunt permise.