Cont@ct

(Contact)

Pentru comunicate despre minoritati (pe teme de politica, cultura, societate etc) si ca sa ne propui articole pentru blog:

maghiaromania[arond]gmail[punct]com

(inlocuiti [arond] cu @ si [punct] cu . Se accepta momentan mailuri cu oferte de web hosting si alte servicii pentru blog. Orice alte propuneri comerciale vor fi considerate SPAM )

Pentru SUGESTII SI RECLAMATII :)), aici.

(Parole)

Fireste,  aici nu dam parola de la panoul de administrare :P. Ci parolele de la posturile la care am ingradit accesul din diverse motive (continut nerecomandat sub anumita varsta, articol in curs redactare/ilustrare care are nevoie de un feedback, etc)

Iata posturile parolate si parolele lor, incepand cu cele mai noi si sfarsind cu cele mai vechi*
Cat de „multiculturala” e UMF Targu Mures? La varf parola: everybody
-Cand minoritara sta deasupra. Sau dedesubt 😉 parola: everybody

Nu uitati ca parolele sunt case-sensitive

*Lista cuprinde doar posturile cu parole PUBLICE 🙂

3 gânduri despre “Cont@ct

  1. Treaba cu secuii este destul de adevarata, insa ce pot sa zic, exista o masina de mintit foarte buna, la fel ca in republica Moldova. Masina Rusiei, merge mai bine decat ceasul elvetian la schimbat mentalitatea romanilor de acolo. Deja daca ai observat, o parte din ei se considera moldoveni nu romani, sunt apropiati de mama Rusia, iar Romania pt ei e o tara imperialista care i-a invadat si i-a rupt in doua. De ce sa nu fim corecti si deschisi la minte. Corecteaza-ma daca gresesc. Daca vei sta sa cauti pe net adevarul scris despre secui vei pierde poate si luni bune si nu vei afla mare lucruri. Adevarul se afla bine ascuns in arhive ale securitatii statului si documente bine pastrate din cele mai vechi timpuri. Asa ca nu prea poti accesa anumite lucruri. Insa daca stai si le judeci corect pe fiecare, e posibil, SAU NU 🙂 sa ajungi la aceeasi parere cu mine 🙂 E bine ca suntem diferiti in opinii, astfel putem dezbate si combate multe lucruri. 🙂 De un lucru poti fi de acord cu mine, fie ca iti place sau nu: secuii sunt cetateni romani, ce sunt nascuti pe teritoriul Romaniei cu drepturi egale ca toti românii români. 🙂 Sa ai o zi buna.

  2. Lupciano, ti-ai putea muta comentariul (copy-paste) la offtopic sau pe un topic legat de secui?
    https://maghiaromania.wordpress.com/offtopic/

    Intentionam sa pastrez pagina asta fara comentarii care nu au relevanta cu modul in care pot fi contactat. Sigur, vina mea ca nu am scris intentia mea legat de comentariile de aici, dar, uite, tot raul spre bine 🙂

    mersi anticipat

  3. Buna, eu nu am scris aici de mult, dar as vrea sa postez si niste materiale. Cum as putea sa fac? Trebuie sa fiu membru ca sa pornesc o tema?
    Mersi

Comentariile nu sunt permise.