Mesaj de dincolo de „moarte”


De 1 aprilie s-au facut păcăleli multe. Zeci de mii. Milioane. Miliarde. Cu miliarde de raspunsuri. Dar nu credem ca vreunul dintre aceste miliarde a avut un raspuns mai emotionant ca pacaleala pe care am incercat sa v-o facem. Anuntandu-va ca proiectul atat de drag voua si noua, MaghiaRomânia, „a murit”.

In trei ani de zile, de cand lucram pentru deschiderea romanilor si maghiarilor, am trecut prin multe greutati. Cea din urma a fost campania de ura din jurul cazului Sabina Elena. Zisa si fata cu bentita. Un copil.

Un copil inconjurat, insa, de adulti plin de ura si/sau de minciuna. Adulti, teoretic, romani si maghiari. Practic, manipulati sau manipulatori. Cu cateva exceptii lucide si de bun simt, pe care le salutam.

Toata ura stransa in acest caz nu a fost usor de contracarat. Dar, oricat ar fi dorit unii, nu ne-a distrus. Ci ne-a facut mai puternici.

Si mai sprijiniti in tot ce facem. Asa cum tocmai ne-ati demonstrat, cu zecile de mesaje in care deplangeati „disparitia” noastra, sau sperati ca e o gluma. Sau chiar ne certati :).

Va multumim din suflet pentru toata dragostea pe care ne-ati aratat-o cu aceasta ocazie. Si mergem mai departe!
Caci intrebarea din ultimul post -„cat pot ei uri?”-are un singur raspuns:

Nu pot ei uri cat putem noi iubi!

Olahus pentru Echipa MaghiaRomania

Un gând despre “Mesaj de dincolo de „moarte”

  1. Eu sunt un cititor relativ nou (undeva la 3-4 luni), dar țin să zic că mi-a plăcut tot ce am lecturat până acum – poate nu chiar atât de mult articolele în sine, ci discuțiile interesante de la comentarii. Activitate plină de succes vă urez!

Comentariile nu sunt permise.