Zeno zice: spot electoral+bebelusi=funny. Si poate noi voturi pentru UDMR [Video] [Bonus: alte clipuri cu Zeno+articol]


Ai mai vazut* clipul electoral UDMR cu Zeno si bebelusii? La noi pe MaghiaRomania nu numai ca-l poti (re)urmari, dar poti citi si un articol al actorului despre umorul romanesc. Si sa vezi alte clipuri din seria „Zeno zice”. Toate astea, dupa „More” (sau click pe poza ca sa sari de bla-bla-ul apolitic)

Mai intai insa, neplacutul, dar necesarul disclaimer: acest site NU sprijina UDMR in campanie, dar sprijina umorul unguresc din Ardeal, de oriunde ar veni el.

Apoi clipul:


Actorul, Balint Ferenc aka BeFe, este unul dintre cei mai mari comici de stand-up din Ardealul de limba maghiara. Si l-am convins sa scrie pentru noi un articol despre umorul romanesc, vazut prin ochii lui de ungur 😉 .

Dar v-am promis alte clipuri din seria Zeno si campania politica, asa ca iata-le:
2.

3.

Si epilogul:

Da, sunt fara subtitrari, asta e si problema mea. Dar aici, pe MaghiaRomania, avem mai multi prieteni care ne pot ajuta macar cu cate un rezumat/video si cu talmacirea poantelor celor mai haioase, daca sa cer o traducere completa ar fi cam mult. Pana cand si daca apar traduceri si la celelalte clipuri.

Asa ca, dragi prieteni maghiari, ne spuneti cu ce trucuri ieftine ne mai imbarliga Zeno si echipa lui de campanie?

__________________
*in blogosfera romaneasca, clipul a mai aparut la Marius Sescu si Sutu.ro. Le multumesc ca raspandesc umorul maghiaroman de calitate 🙂 si le recomand colegul de standup al lui Zeno/Balint Ferenc: Tóth Szabolcs aka Viktor cocalaru’ ungur fata cu facultatea.

Reclame

4 gânduri despre “Zeno zice: spot electoral+bebelusi=funny. Si poate noi voturi pentru UDMR [Video] [Bonus: alte clipuri cu Zeno+articol]

  1. Foarte faine, mai ales cea cu facultatea a lui Tóth Szabolcs…sinus, cosinus ?..garbova ! 🙂

    Ar fi fain sa fie traduse cele mai reusite.
    Daca reusesti sa faci pe cineva sa rada l-ai „cucerit” deja pe jumatate.

Comentariile nu sunt permise.