„Sa piara Trianonul”, scandat la Sfantu Gheorghe. Isi are locul o astfel de lozinca la un miting pro-autonomie? Raspunsul, joi!


Aflu acum, intors acasa, ca la mitingul de azi de la Sfantu Gheorghe nu a aparut doar o pancarta, ci s-au auzit si scandari cu mesajul „Sa piara Trianonul”.

În timpul mitingului, manifestanţii au scandat de mai multe ori „Autonomie, autonomie” şi „Să piară Trianonul”… (sursa)

Parerea mea despre locul unor astfel de mesaje anti-Trianon la o manifestatie pentru autonomie o cam stiti. As dori sa aflu insa si parerea altora. Drept pentru care imi voi invita mai multi prieteni maghiari  sa raspunda la urmatoarea intrebare: Isi au locul mesaje anti-Trianon, fie si scandate doar de catre manifestanti, la un miting pentru autonomia Tinutului Secuiesc?

Deocamdata, nu va pot dezvalui numele lor, sper insa sa vi le pot spune inainte de publicare .Propun ca raspunsul fiecaruia sa nu depaseasca un paragrafx 4 randuri, in mod exceptional doua, iar toate raspunsurile sa fie publicate joia asta (29 noiembrie), intr-un post comun. Un post comun al mai multor maghiari despre un subiect sensibil.

Cum acest articol este o invitatie adresata anumitor persoane, inchid comentariile de mai jos si multumesc celorlalti de intelegere si asteptare, pana joi :). 

Reclame

3 gânduri despre “„Sa piara Trianonul”, scandat la Sfantu Gheorghe. Isi are locul o astfel de lozinca la un miting pro-autonomie? Raspunsul, joi!

  1. Pingback: Autonomiile “inexistente” ale Europei | MaghiaRomania

  2. Pingback: A „nem létező” európai autonómiák – MaghiaRomânia | EuroCom - Romániai Sajtófigyelő

  3. Pingback: A „nem létező” európai autonómiák – MaghiaRomânia | kolozsvaros | Sine ira et studio

Comentariile nu sunt permise.