Azi e Sâmbăta Muzicală Maghiară. Deci să petrecem ungureşte!


 
Azi cădem în melancolie ungurească. Apoi rupem ringul, în ritm de csárdás. Cu ce ocazie, mă rog? Păi e prima sâmbată a lunii. Deci Sâmbăta Muzicală Maghiară, pe MaghiaRomânia Facebook!

La o lună după prima “Sambata Muzicală-Muzică Maghiară”, hai, din nou. Să ce?

Să muzici si dansuri. Să rock, jazz , folk(lor), electro şi pop.

De unde? Din tot universul vorbitor de maghiară: din Budapesta la Miercurea Ciuc şi din Bratislava până in orice loc de pe Pământ unde se cântă şi se dansează ungureşte!

La butoane va fi Dj  Szilárd Ferenczi, un rafinat iubitor de culori, gusturi şi sunete fără frontiere. Atât de fără frontiere, încât îl puteţi striga Costică Franciscanu. Iar Dj Costică va fi secundat, când e rost de ceva folclor de calitate, de Dj-iţa Melinda Légrádi Nagy. O mare iubitoare, ascultătoare şi degrabă jucătoare de dansuri ardeleneşti.

Aşa că hai să ne lăsăm grijile, prejudecăţile şi bătăturile acasă**. Şi să evadăm în universul muzicii maghiare, pentru o zi fără pereche!

____________

*Şi să lăsăm şi nişte comentarii. Cum pe acest post discuţiile sunt închise, aşteptăm orice aplauze entuziaste, roşii stricate sau melodii inspirate pe MaghiaRomania Facebook!

Anunțuri