Istvan, Zsolt & Koroviev, cei trei magnifici sosiţi în Împărăţia MaghiaRomania. Plus o magnifică.


Citeşti acest text. Dar nici nu-ţi imaginezi că, pe înălţimile facebookiene, István Lakatos pescuieşte apusuri şi răsărituri. Pentru a ţi le oferi mâine în dar.

Îţi continui nestingherit lectura. Fără să bănuieşti că, în Turnul editorului, Koroviev – zis şi Călin, file de blogveste –  cerne nenăscutele articole. Cu un ochi la făina de cuvinte şi cu altul la aşteptările tale, pe care degeaba le ţii ascunse.

Îţi place ce citeşti. Sau nu ţi se pare totul o mare porcărie. În ambele cazuri, cobori sub articol şi laşi pentru prima dată un comentariu… Apoi te îndrepţi către alt post, fluierând.

Fără să realizezi că vorbele tale, rămase singure, tremură sub privirea de uriaş a lui Zsolt Erőss. Până ce secuiul se convinge că-s cuvinte de treabă şi nu vor sări la beregata altui cetitor. Aşa că, ridicând poarta zăbrelită, le dă drumul în Groapa comentariilor.

Ti-aş mai povesti despre cei trei magnifici, care s-au alaturat deunăzi celorlalţi, în Împărăţia MaghiaRomania. Dar te las pe tine să îi descoperi, aşa cum s-a înfăţişat fiecare: Zsolt ErossIstvan Lakatos şi Călin-Koroviev.

O.

P.S.: Dacă în drumul prin Împărăţie privirea ta s-a împiedicat de vreun dezacord răzleţ sau de vreun typo rebel, mai lasă, rogu-te, încă un comentariu la poartă! Îi voi da de ştire, ca să le răpună, Cătălinei. O magnifică atât de modestă, că încă nu s-a prezentat.

Reclame