Luati Ministerul de Cultura si bagati-l in duba! Puiu Hasotti la Ministerul Culturii si de Interne![On/Offtopic]


Vom avea (inca) un aroman la Cultura. Sau suspendarea lui Basescu. Dar daca Puiu Hasotti va fi investit, va putea comasa ministerele Culturii si Internelor, sa facem si noi o economie. Iata de ce:

„Senatorul PNL, Puiu Hasotti sustine ca interventia fortelor de ordine impotriva militantilor anti-NATO din zona Timpuri Noi a fost prea blinda

Discutia este de ce nu s-a intervenit mai agresiv, pentru ca ar fi mai bine sa facem o nedreptate, decit sa ingaduim o dezordine (2008, sursa; via Razvan Martin)

Discutia este ce treaba are cu liberalismul o astfel de gandire. Si ce „victime” va face ea, aplicata asupra Culturii  Romaniei.

Anunțuri

9 gânduri despre “Luati Ministerul de Cultura si bagati-l in duba! Puiu Hasotti la Ministerul Culturii si de Interne![On/Offtopic]

 1. -Vom avea (inca) un aroman la Cultura. Sau suspendarea lui Basescu.

  sa-l fi propus pe Vanghelie era rezolvata, fiindca Vanghelie nu poate fi suspectat de plagiat

  – Si ce “victime” va face ea, aplicata asupra Culturii Romaniei….

 2. Cotroceniul face un pas in spate, se retrage si anunta ca oricum presedintele ar fi semnat decretul de numire a ministrului Culturii. Doar ca Puiu Hasotti, cu o inteligenta greu de patruns, deja isi depusese declaratia scrisa la Palatul Victoria.

  In timp ce liderii USL se luau de gat cu Basescu, Hasotti recunoastea prin ridicolul gestului sau problema cea mai mare a Guvernului Ponta – plagiatul si minciuna. In fata capcanei intinse de la Cotroceni fiecare pica dupa puteri si inteligenta. Unii mai rapid si mai direct, altii mai tarziu si pe cai nestiute inca.

  http://www.ziare.com/basescu/suspendare-basescu/capcana-lui-basescu-usl-plagiaza-suspendarea-1174688

 3. Mie nu prea îmi place Puiu Hasotti. Vezi ultimele articole de pe blogul Monicăi Macovei.

 4. de spaima cumanilor si a lui Djuvara

  Puiu Hașotti, cel care a dat o declarație scrisă că n-a plagiat, debutează ca ministru cu un gest de o originalitate extremă, de neimaginat în lumea care se pretinde, măcar cît de cît, civilizată: interzice prelevarea de ADN de la voievozii Țării Românești din dinastia Basarabilor.

  http://www.mediafax.ro/cultura-media/hasotti-nu-este-de-acord-cu-prelevarea-de-adn-de-la-voievozii-dinastiei-basarabilor-9793066

  • Ovidiu @ Tu ai citit ce au preluat dintr-un singur mormant? Cam invaziva cercetarea, are si Hassiotti dreptate. La Tiho Brahe au luat un fir de par, si a doua oara nu stiu mai ce, dar nu un falang si o bucata de umar si un molar. Ma rog – oricum mare dovezi nu putem astepta de la ADN.

 5. Se numeste Ministerul Culturii nu Ministerul de Cultura. Nici nu suna romaneste „Ministerul de Cultura”, daca vreti sa stiti. Oricum nu inteleg de ce ar fi mai bun la Ministerul Culturii dl maghiar sa zicem Istvan Hideckutty decat dl machidon Puiu Hasotti. Fiecare doreste sa bage cultura in capul „mucanilor” si se pare ca nu se reuseste.

 6. Cucuredu ne-a lasat un mesaj despre Puiu Hasotti care se leaga de fata lui (irelevant), dar care ofera o informatie interesanta „tu demonstrezi cit de infractor esti odata ce participi la mitinguri de aparare a unui golan de Navodari care ce ti’a promis in schimb voturi!”

  Cine ne poate da mai multe detalii?

 7. La vagauna de gorile va’ti scolit! Rusine!
  Rusine sa-ti fie tie ca nu stii unde sa pui o cratima.

Comentariile nu sunt permise.