Profesionişti Romi vă acordă prim ajutor la STREET DELIVERY [Joia MaghiaRomania]


Dacă te-a răpus căldura sau simţi că te-ai deshidratat, vizitează cortul de prim ajutor din Str. Arthur Verona, București, la Street Delivery

Voluntarii romi studenţi la medicină acordă servicii de prim ajutor pentru orice problemă medicală în perioada 15 – 17 iunie, până la ora 21:00.
Și fac asta din pasiune.

Pe lânga timpul petrecut la cursuri, la intâlnirile cu mentorii, la bibliotecă şi în laboratoare, bursierii din cadrul programului Profesionişti romi în domeniul medical se implică în proiecte medicale de voluntariat în comunităţile sărace din România.

Pentru prima dată, la Street Delivery 2012, Profesionişti romi în domeniul medical oferă servicii de prim ajutor în cadrul unui eveniment public.

preluat si foarte putin adaptat de aici. Mai multe posturi despre Profesionisti Romi, aici.

Reclame

5 gânduri despre “Profesionişti Romi vă acordă prim ajutor la STREET DELIVERY [Joia MaghiaRomania]

 1. „preluat si foarte putin adaptat de aici. Mai multe posturi despre Profesionisti Romi, aici” Iar comentariul lui Ovidiu, mai jos 😆

 2. Imi e foarte greu sa imi imaginez un tigan, absolvent de facultate, sau macar de liceu, cersind, furand, sau chiar ascultand manele. Atunci care-i senzationalul si scopul acestei stiri? Ca medicii romani nu prea fac voluntariat iar romii fac?
  Pe de alta parte nici o mie de medici romi, nu m-ar putea convinge ca delincventa in randul etniei lor este ceva normal si procentual acceptabil. Ea exista, se propaga inclusiv prin cultura lor si este SINGURA cauza pentru care sunt discriminati.
  Dar… e sigur ca delincventii de care am amintit sunt de etnie roma? Nu toti cei pe care-i numim romi, au origine etnica comuna si numai o mica parte provin din India. Restul sunt „altceva”.Ce?
  De altfel atunci cand un tigan, traind-muncind intre romani, dobandeste o stare sociala, el inceteaza a mai fi tigan. Devine roman.
  Acelasi lucru este valabil ( pe invers) in cazul delincventilor romi.
  In concluzie, stie cineva cu cine ne luptam?

  • Cine a zis ca dau numai stiri senzationale, Silvan? Tigan esti oricand cand vor ceilalti sa fii. Doar un pic sa ii dezamagesti si „tiganul e tigan si-n ziua de Pasti”. Mai trist e ca si romii/tiganii isi insusesc cliseele astea.

 3. cam asta e parerea mea http://

  Nota admin: multam de linkul publicitar, dar de cafeneaua aia stie deja tot clujeanu ;)!

 4. Profesionistii romi ar fi mai de folos etniei lor si intregii societati daca, in loc sa o faca pe sacagiii in zilele caniculare, ar lua la pas comunitatile tiganesti si are face acolo educatie elementara: trebuie sa te speli, sa mergi la scoala, sa nu furi, SA MUNCESTI !!!

Comentariile nu sunt permise.