Lider PSD: S-o suit Pista pe…


Noi, la Cluj, avem un cântec şi sper să nu se supere nimeni: S-a suit Pista pe deal (corect: „s-o… pe cal” -n.m.O.)… Prin moţiunea de cenzură şi dărâmarea Guvernului Ungureanu am scos şi UDMR de la guvernare. L-am dat jos pe Pista de pe deal (corect: cal) (via Ziua de Cluj si OLorand)

Va vine sa radeti? E declaratia unui om care ar fi trebuit sa fie responsabil, intr-un moment crucial pentru judetul lui. Declaratia liderului PSD Cluj, Remus Lapusan, liderul PSD Cluj, la ceremonia lansarii candiditilor USL pentru alegerile locale.

Inca va mai vine sa radeti? Hai sa va explic: Lapusan tocmai a adus in politica de varf un cantec de birt. Cel putin sovin. Daca nu si blasfemiator. De vreme ce „…m_ie” e urmat de „Doamne…”.

Poate l-am cantat, unii dintre noi. Poate altii au si dansat pe el. Din spirit de gluma si/sau din „mic” sovinism. Insa asa ceva n-are ce cauta in gura unui lider de partid parlamentar. Basca de guvernamant!

Ce urmeaza? Injuraturi cu „du-te-n in p… ma-tii …[de inserati etnia preferata]” la tribuna Parlamentului?

Tot va mai vine sa radeti? Hai sa facem un

exercitiu de imaginatie:

Si ei, „la Cluj”, au o mizerieun cantec„. Acum imaginati-vi-l pe Máté András  citand, la lansarea candidatilor, un vers de-acolo. Vreunul la fel de bland ca „s-o suit Pista”.

Inofensiv, nu? Doar ca amintitul cantec se-ncheie cu „se duc la dracu„.

Cine? Romanii. De unde? Din Ardeal.

No, v-ar mai veni sa radeti? Mie, nu!

Olahus

post dedicat lui Victor D. Stie el de ce.

Reclame

2 gânduri despre “Lider PSD: S-o suit Pista pe…

 1. Mda, foarte matur si profesionist,
  Propun urmatoarele comentarii pertinente, serioase si de mare angajament politic:
  „Coana Mita biciclista a cazut si si-a rupt pi…tpalac intr-un copac”-Despre imbunatatirea pistelor pentru biciclisti in muniicipii.
  In legatura cu o eventuala expansiune militarista- „In muntii Tatra soldatul pandur urla-n gura mare pupati-ma-n cu-ri-o-la, cu-ri-o-la”.
  Despre cresterea preturilor produselor petroliere, criza economica si inflatie: „Foaie verde ca sulfina, iarasi s-a scumpit benzina de iti vine sa injuri- sa ne pupe astia-n cur…sul de valuta creste si inflatia sporeste”

  Sincer, nu e prima data cand ma sperii de ce scot ai nostri politicieni pe gura… deja nu ma mai gandesc la notiuni gen „minim tact, sensibilitate si decenta”, ci ma intreb direct daca au absolvit gradiinita.

 2. din păcate genul acesta de politician mediocru şi iresponsabil nu doar că îşi dă frâu liber prejudecăţilor ce-i compun cultura generalaă, dar şi speculează un trend actual. se poartă cruciada anti-maghiară. doar din cauza că ungurii au stat la guvernare atâta vreme nu s-a putut face treabă în sărmana noastră ţărişoară.
  nu mă mai miră să văd că TVR difiuzează porcării de documentare gen Războiul secret împotriva României – găsiţi pe youtube, în care sunt demascate conspiraţiile maghiaro-ruseşti împotriva Românicăi.

Comentariile nu sunt permise.