Melodie romaneasca in „rromanes”, cu sanse la Eurovision 2012!


O piesa in „rromanes” are sanse mari sa reprezinte Romania la Eurovision! Melodia „Sun-ta”, cu versuri in romani de Aurel Sorin Sandu, i-a plasat pe cei de la Electric Fence pe locul 5 la preselectia natioala.

Primii cu o melodie in romani au venit baietii de la Romano Butiq, in cursa pentru Eurovision 2011.Ei s-au se clasat pe un onorabil loc 26 din 84.

Sa le uram celor de la Electric Fence bafta pe 10 martie, la Selectia Nationala! Iar pana atunci sa ascultam melodia. Cu o dedicatie speciala Ralucai Enescu. Si lui Ovidiu :lol:!


clip si pont via Adevarul

Anunțuri

11 gânduri despre “Melodie romaneasca in „rromanes”, cu sanse la Eurovision 2012!

 1. Melodia are o bază frumoasă dar amperii adăugați cam zgârie timpanul.
  Na, asta se cere acum dar ceva în genul Hara & Tamango – Muro shavo ar fi fost plăcere pentru ureche.

  Gusturile nu se discută(prea mult).

 2. – i-a plasat pe cei de la Electric Fence pe locul 5 la preselectia natioala.

  doar pe locul 5 ? sigur nu e discriminare ?

 3. Mersic muult de dedicatie 🙂 Stiam melodia, au dat-o la un moment dat la Radio Guerilla; oricum e foarte buna, are zvac, are pasiune, are tot ce-i trebuie 😉 Tinem pumnii sa fie!

   • Carmen57, pot sa dezvalui ca in „viata reala” ai ceva treaba cu muzica, nu? 🙂
    (de fapt ai mai spus pe undeva de un cor, eu insa vreau sa te trag mai mult de limba pe blog :P)

 4. In unele locuri parca ar fi muzica lui Prodigy. Dar cred ca cantecul are sansa. Mai ales fiindca e cantat in rromanes. Daca ar fi cantata in romaneste nu ar avea nici o sansa. La fel si cei din Ungaria si-au dat seama ca daca se prezinta la eurovision cu cantec in maghiara, nu au sansa. Doar cantecele in limba engleza au, fiindca Europa este continentul limbilor si culturilor, nu?… Dar cantecele in rromanes au sansa, fiindca conducerea liberalo-socialista a Europei ii simpatizeaza. Doamne fereste ca cineva sa inteleaga din ceea ce am scris eu ca as avea ceva cu rromii. Tot respectul pentru rromi, si cantecul poate fi foarte bun. Am vrut doar sa spun ca dupa atatia ani, omul isi da seama ce muzica poate castiga si ce nu la Eurovision.

 5. Pentru sylvain:
  Cantecele rromilor au sanse peste tot indiferent daca este cantat in graiul maghiar sau german. Logic ca europenii si occidentalii ii simpatizeaza pe rromi,pentru rromii sunt creatori de folclor in tot spatiul European de Est. In ochii neinformatilor suntem creatori de incultura.

Comentariile nu sunt permise.