Ţeapă „ungurească” de la Club A„Petrecere ungureasca”, „distract
ia in stil unguresc”, „dansuri unguresti”. In limba club A, asta inseamna comercialitati americane si romanesti. Tot in acest grai balcanic, „ora 22.00” =dupa ora 1 dimineata. Click pe more pentru a invata aceasta limba a bataii de joc!


„Concurs: câte nume unguresti (…) știi?”=Concurs: cate … stiti. Tu si prietena/prietenul ta(u=). Ai venit singur(a), ca nu zicea nimic in sensul asta pe afis? Teapa ta. Ia-ti gagica/gagiul, batzaie-te pe

„dansuri unguresti„=”Ozosep” de la Vita de vie si dupa aia te intrebam

„nume unguresti de fete”= nume de fete si de baieti. Dupa care poti sa bei

„shot-uri de Unicum.”=shoturi de Jagermeister, n-avem Unicum. Si sa dansezi pe

„muzica energica, exuberanta”=aceeasi muzica pe care-o punem seara de seara. In nici un caz ungureasca.

Caci acel Ozosep (anuntat pe afis, e drept) fu tot ce-a avut o legatura cat de mica cu muzica maghiara. O bataie de joc din partea unui club care se mandreste ca are 42 de ani.

Ce sa-i faci, unii imbatranesc urat…

Olahus

PS: Macar maghiarii au avut parte de anuntata bautura gratis, pe baza de buletin. Inainte de petrecere mi s-a parut discriminatorie faza, acum ma bucur pentru ei.

PPS: Daca ai venit si tu in Club A pentru muzica si atmosfera ungureasca, in urma anuntului meu, iti ofer scuzele mele. M-as bucura sa le si accepti, – ma indoiesc sa le primesti de la Altii, mai vinovati pentru timpul si nervii pe care i-ai consumat.

Si lasa-mi te rog mailul in campul corespunzator de la comentarii (vizibil doar pentru echipa blogului). Pentru ca am impartit o mare teapa, voi incerca sa impart si o bere cu tine!

Anunțuri

Un gând despre “Ţeapă „ungurească” de la Club A

Comentariile nu sunt permise.