[Alegeri UDMR]Ce insinueaza Eckstein prin „votul secret”?


„Eckstein Kovacs a afirmat că este convins că va câştiga alegerile interne din UDMR „cu condiţia ca votul delegaţilor să fie cu adevărat secret” sursa. La ce credeti ca se refera?

Anunțuri

5 gânduri despre “[Alegeri UDMR]Ce insinueaza Eckstein prin „votul secret”?

  1. UDMR… poate directiona, datorita pozitiei in guvern fonduri catre anumite primarii conduse de maghiari si poate inchide robinetul pentru altele…. “e important sa se asigure posibilitatea ca votul sa fie secret la congres: “Votul sa fie personal al delegatului si nu unul controlat sau controlabil de catre altii” ..”ar fi imperios necesar sa se stipuleze la acest congres ca organizatiile judetene nu-i pot obliga in niciun fel pe delegati sa voteze la unison ce li se zice de la centru”

    http://www.buzznews.ro/2011/01/10/eckstein-kovacs-peter-si-kelemen-hunor-lupta-inegala/

  2. pai ce sa insinueze. ca daca o sa castige, asta se va datora exclusiv marilor sale merite, iar daca o sa piarda, va fi doar pentru ca l-au lucrat altii. vorba aceea, nici usturoi n-am mancat, nici gura nu-mi miroase. ma indoiesc ca zeus sa fi invatat ceva de la umilul sau slujitor, invers insa influentele sunt evidente. ei, scoala politica buna (!) se face la cotroceni!

  3. „”Ştiţi, este o glumă, că dacă Kelemen Hunor se uită în oglindă, se vede Marko Bela. Deci e un mare pericol ca el să fie un epigon al lui Marko Bela, şi Marko se foloseşte de această formulă putinistă, a la Putin, că renunţă la candidatură, dar îşi păstrează poziţia decisivă în partid”, a declarat Laszlo Tokes marţi, într-o conferinţă de presă”
    http://www.ebihoreanul.ro/stiri/actual-35/laszlo-tokes-dacahttp://www.ebihoreanul.ro/stiri/actual-35/laszlo-tokes-daca-hunor-se-uita-in-oglinda-se-vede-marko-bela–92990.html-hunor-se-uita-in-oglinda-se-vede-marko-bela–92990.html

Comentariile nu sunt permise.