Adevarul despre Raluca Enescu aka Hippie!


Ma uit pe pagina asta si ma intreb daca stiu pe cine am adus pe blog. Sunt socant de multe lucruri pe care nu le stiu despre Raluca Enescu, persoana care umbla ascunsa sub nickname-ul aparent pacifist de Raluca Hippie.


Nu stiam, de pilda, ca Raluca are o pisica. Si, logic, nu stiam c-o cheama Sheila. Mai rau de-atat, pisica Ralucai e un animal periculos, intrucat citeste mai mult decat romanul mediu. Daca nu ma credeti, aruncati un ochi mai jos:

Sheila, inainte si dupa Kant.

 

Nu stiam nici ca Raluca este o maniaca a pantofilor (nota Ralucai: barbatii astia… nu observa niciodata…). De fapt, uitasem (nota Ralucai: da, siiigur), ca prima oara am aflat pe blogul pe  care il avea cand era cuplata -baieti, luati aminte!

Asadar, ar trebui sa ma intreb: bine e,  oare, sa las la mine pe blog o gagicuta obsedata de pantofi si de pisici, care se mai da si hippie, pe deasupra? Nu cumva mi-l va transforma intr-o chestie roz, pufoasa si parfumata, cu semnul pacii sub curcubeu, incadrat de unicorni cu sclipici care cauta iubirea libera si adevarata?

Dar nu ma intreb. Pentru ca mai stiu niste chestii despre Raluca, dintr-o sursa mai tare ca wikileaks.

Stiu ca, in spatele aparentelor hiperdragute si amabile, Raluca e in stare sa castreze un barbat. Intelectual vorbind ;).

Stiu ca Raluca are la activ o piesa jucata si o nuvela publicata in volum colectiv  in Occident, fapt care ii da un firesc al scrisului tocmai bun pentru blogul nostru.

Stiu deschiderea pe care o are Raluca fata de cei din alte clase sociale si de alte convingeri religioase. Si ca prejudecatile ei fata de rromi si maghiari sunt egale cu 0.

Tinand cont de ce am scris mai sus si de cele doua beri Raluca tocmai m-a corupt sa le beau (salutari din Charlatans!), ii urez, oficial, udvözöllek*! Si o invit sa se puna pe raspuns la intrebarile voastre! Cu o singura observatie:

Ia vezi cate pisiceli si pufosenii imi bagi in blog, ca te dau afara si o invit pe Sheila in locul tau!

Olahus

PS: Se pregateste de prezentare Akabelle, dupa ce scapa de examene ;).

____________________

*”bine a venit”

Anunțuri

5 gânduri despre “Adevarul despre Raluca Enescu aka Hippie!

  1. Numai citind pana acum tot ce a scris, sau urmarind-o pe facebook, imi dau seama ca tot ce ai scris despre Raluca trebuie sa fie adevarat! Si, ca cineva care urmareste acest blog,” en is udvozollek, kedves Raluca !”

  2. Szia, kedves Raluca 🙂 Ma bucur ca te cunosc de pe facebook!

    Bravo, Olahus! Imi place cum ai descris-o pe Miss Hippie!

  3. Pingback: Cititori, vi se pregatesc niste reguli de comentat pe blog! :D « MaghiaRomania

Comentariile nu sunt permise.