MaghiaRomania, bere, Bucuresti


Cei ce ne stiu de mai demult, dar si cei mai noi, sunt invitati sa bea o

sau, daca-s cu masina, o

Cand? Asta stabilim aici. Impreuna cu Istvan:

„Cei care citesc acest blog de ceva vreme și se află mai aproape, sau care au drumuri pe la București, vă propun să ne întâlnim la o bere ceva, să ne cunoaștem și în persoană. Am stat de povești de ceva ani (Limba Cailor), ar fi păcat să nu ne vedem și în carne și oase.” Si, adaug eu, repetand, cei care-s mai noi nu vor fi trimisi la alta masa 😉 .

Nota: Clipurile de mai sus sunt date pentru a contura o atmosfera, nu ca reclama 😀

Reclame

8 gânduri despre “MaghiaRomania, bere, Bucuresti

 1. Nu sunt glume nici parola si nici traducerea indiciului (well, mai putin faza cu lant de aur (sinonim argotic pt porumb)). Intrebati-i pe cei care le-au folosit de 1 decembrie!

 2. Nu ar fi o idee rea nici Clujul luând în considerare că se află mai la centru oarecum…Oricum sunt curios de pula restaurată a calului 🙂

  Scuze de limbajul aparent vulgar. Pentru cine nu știe, este de fapt un loc de întâlnire. Clujenii știu de ce.

 3. off topic…

  alianţă Germania-Russia, semnificaţia recentei declaraţii ale Angelei Merkel „multiculturalism is dead” , vezi şi sfîrşitul părtii 6-a şi „dominatia culturii germane”…consecinţe pentru România

 4. Germania şi Eşecul Multiculturalismului
  de George Friedman

  http://inliniedreapta.net/germania-si-esecul-multiculturalismului/

  Este imposibil pentru Germania să îşi reconsidere poziţia privind multiculturalismul fără să facă în acelaşi timp şi validarea principiului naţiunii germane. Odată ce principiul naţiunii există, există la fel şi ideea unui interes naţional. Odată ce există interesul naţional, Germania există în contextul Uniunii Europene numai prin ceea ce Goethe a numit o “afinitate electivă”. Ce a fost o certitudine în mijlocul Războiului Rece acum devine o opţiune. Şi dacă Europa devine o opţiune pentru Germania, atunci nu numai că Germania a reintrat în istorie dar, dat fiind că Germania este principala putere europeană, istoria Europei reîncepe de la capăt.
  Acest lucru nu este un fel de a spune că Germania trebuie să urmeze orice politică externă specială dat fiind noua ei opinie oficială asupra multiculturalismului; ea poate să aleagă dintre mai multe căi. Dar un atac asupra multiculturalismul este simultan o afirmare a identităţii naţionale germane. Nu poţi să o ai pe prima fără a o avea şi pe a doua. Şi odată ce acest lucru se întâmplă, multe lucruri devin posibile….
  ……..

  inclusiv o alianţa Germania-Ungaria împotriva României (m.n.)

Comentariile nu sunt permise.