Se misca si Limba Cailor


Cautam imagini cu poduri din Ardeal cand am dat de o poza cu o kopjafa…Poduri si kopjafa… pai trebuie sa fie… Despre poduri/Hídakról, textul cu care am debutat la Limba Cailor. Dar, ce se intampla? Parca nu mai e

asta blogul in care am scris atatea luni.

O schimbare in bine, in general. Apreciez unitatea dintre bannerul din header, restul header-ului si restul blogului*, data de petele de spray/funingine/ce-o fi, cum apreciez si contrastul galben-negru/gri. Imi place si graffiti-ul, desi, asa cum e facut, da un aer usor teribilist blogului. Iar fondul gri inchis mi se pare cam sumbru, totusi.

Da- veti spune- s-a gasit si cine sa critice, Olahus, care isi editeaza bannerul din header in MS Paint si Picasa 3 (ups, nu trebuia sa scriu asta)! Drept pentru care ma abtin de la orice alte comentarii legate de noul aspect Limba Cailor. Cu exceptia unuia: felicitari, Kesztió, si la tot mai multe postari, pe masura lui!

_____________________

*am zis bine? :p

Reclame

4 gânduri despre “Se misca si Limba Cailor

 1. despre poduri, despre bannere, despre MS Paint, despre ambalaj şi despre „forme fără fond”..cînd o să discutăm şi ceva mai de substanţă, nu doar să facem exerciţii de admiraţie reciproca ?

  Kesztió ma dezamăgeste cu ultimul lui articol despre „cocălari”. Am senzaţia că el vrea să reducă naţionalismul românesc şi sentimentul anti-maghiar din RO la mahalagisme, la fel ca şi Tihi de fapt dar care însă vrea să-l reducă la „national-communismul” -lui Ceauşescu.
  Asta e o strategie retorică de ‘delegitimizare’. Una fraudulentă şi de fapt cu nimic diferită de felul cum face presa română care, atunci cînd maghiarii manifestează de 15 Martie sau alte manifestări, caută să filmeze cîţiva de la Magyar Garda (sau cu însemne naziste) pe care apoi să-i arate la TV şi în presă ca reprezentativi (quintesenţa)-pentru sentimentul naţional maghiar.

  • „cînd o să discutăm şi ceva mai de substanţă, nu doar să facem exerciţii de admiraţie reciproca ?” foarte curand, dar va fi un subiect cu acces limitat (parola). Iar pentru ca ai fost atat de carcotas, accesul tau va fi supus unui tratament special…

   ………………………………………………………………………………………..
   ………………………………………………………………………………………..
   …………………………………………………………………………………………
   ………………………………………………………………………………………….
   ……………………….

   adica vei primi primul parola! 😉

Comentariile nu sunt permise.