Katalin Varga si Bahrtalo: Nu ratati doua filme maghiaromane


Rar ai ocazia la Bucuresti  sa vezi in aceeasi saptamana doua filme cu maghiari din Transilvania. Si, daca sunt doua pelicule de arta, cu atat mai bine.  Cel putin pentru cine s-a saturat de productiile comerciale americane.

Katalin Varga va incheia  Saptamana Filmului maghiar, sambata, 14 noiembrie. La Hollywood Multiplex. Insa premiera filmului produs de Tudor Giurgiu va fi vineri, 13, la Studio si Hollywood Multiplex.

Daca preferati comediile si evenimentele moca, exista alternativa Bahrtalo! (sambata, 17:00, Palatul Copiilor).  Un road movie cu doi prieteni ardeleni, unul gabor cu palarie, altul maghiar. Din Viena pana la piramide, acest semi-documentar ne invata cum sa facem si sa pierdem bani cu zambetul pe buze.

Filmul va fi proiectat cu ocazia Roma Cult Fest . Asa ca va puteti uita la el in asteptarea nebuniei finale -concertul Damian Draghici&Brothers.

Anunțuri

4 gânduri despre “Katalin Varga si Bahrtalo: Nu ratati doua filme maghiaromane

  1. Bahrtalo e fantastic. Am incercat si Katalin Varga, dar dupa parerea mea e totalmente fals. Clisee peste clisee, actorii vorbesc ca si sum ar fi pe scena, nu ca si-n film. Eu nu-l recomand nimanui.

  2. Pingback: Noul film maghiaroman, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman « MaghiaRomania

  3. Pingback: [Video]Un film intr-o limba minoritara a dominat “Oscarurile” Spaniei « MaghiaRomania

Comentariile nu sunt permise.