Proiect de afiş pt. Hunor KELEMEN


sursa: negatív kampány

Notă: afişele sunt editate pentru un concurs, reprezintă o glumă si nu materiale oficiale Hunor Kelemen.

kalamanII

KeleManI copy

keleMANII

keleMANIV

keleMANVII

Plakat_1254898601_kelemen2

„Atunci o să fie preşedinte maghiar în România, când preşedinte de culoare în State.” Vorba ţinută e vorbă bună.

Plakat_1255026340_hunor

Plakat_1255093358_kelemen-hunor-plakat

„Mă numesc Hunor Kelemen, şi vreau să devin statuie. ” Votează-l, sau te găsim.

Plakat_1255123107_sejhaj

Votează-mă, sau ţi-l împuşc câinele.

Plakat_1255124651_kelihuniplakat

Hunor Kelemen, răul mai mic.

Plakat_1255331457_kelemen

Dacă ei au reuşit, şi tu poţi.

Plakat_1255377884_pl3 copy

Hunor Kelemen e capabil de a se legitima în faţa conştiinţei sale.

Plakat_1255458506_kelemenrast

Plakat_1255467347_kelemenchuck

Chuck Norris a încercat imposibilul. Şi a reuşit. Chuk Norris visează cu Hunor Kelemen.

Plakat_1255516484_kelementom

„Să trăiască! Să trăiască! Să trăiască!” „Ce să fie?” „Să fie ceva!” „DA!” „Tercut, Prezent, Viitor! Hunor Kelemen! Asta vrem!”

Plakat_1255622100_7 copy_resize

Reclame

25 de gânduri despre “Proiect de afiş pt. Hunor KELEMEN

 1. Pe mine m-a convins. Ăla cu „Votează-mă sau-ţi împuşc câinele”. E genial afişul, tâmpiţel, aşa, de candidat local UDMR . Textu’ însă e minunat, mesajul, adică. Doar că-i lipseşte o virgulă. Şi secuii par să nu aibă umor…

 2. faine toate dar umorul în locul seriozităţii într-un afiş electoral înseamnă recunoaşterea faptului că respectivul candidat nu are nici-o şansă

 3. Uf… N-are saracu’. Am votat candva cu UDMR-ul, la europarlamentare parca. (Desi in principiu ideea asta de „partid etnic” imi cam displace- un partid trebuie sa aiba un program politic- mai de dreapta, mai de stanga, mai spre liberal mai spre conservator- dar ceva care sa poata fi pus pe „the pollitical compass”; asa, daca UDMR-ul e de centru-dreapta, ungurii de stanga cu cine tre’ sa voteze? )

  • si de ce ai votat cu ei? ca protest fata de clasa politica „majoritara”? Din alte motive? care? sunt chiar interesant ce motivatii au fost cei carfe au pus stampila pe udmr/tokes si nu-s maghiari (desi nu pot generaliza de la cazul tau, ma poti afla sa aflu o parte din motivatii)

   • Pur si simplu, la momentul ala si strict candidatii aia- mi s-au parut mai competenti/onorabili/”spalatei” decat ceilalti candidati; n-am vrut neaparat sa protestez impotriva politicienilor romani- pur si simplu i-am analizat si pe ei ca pe ceilalti candidati si au facut „punctaj” mai mare

 4. Citatul cu preşedintele de culoare vine de la Gheorghe Frunda 🙂

  olahus: da. nu ştiam expresia.

 5. @Ovidiu: pai nu el a facut afisele astea, i le-au facut fanii/dusmanii. asa cum fanii /dusmanii lui Basescu l-au imaginat in diverse ipostaze, tot cu ajutorul Photoshop

 6. Ovidiu

  „faine toate dar umorul în locul seriozităţii într-un afiş electoral înseamnă recunoaşterea faptului că respectivul candidat nu are nici-o şansă”

  Cam asa e, Ovidiu. In plus, omul nici nu se sinchiseste de etnicii romani, avand in vedere ca aproape toate afisele sunt in maghiara. Ceea ce arata cat de serioasa e candidatura lui. Dar e democratie, iar distractia e la liber…

  • Mi se pare fascinant cum poti lua drept afise oficiale unele facute in photoshop, cu elemente clare de ironie (ironie prietenoasa sau ironie dusmanoasa). In lumina aceleiasi interpretari, ar trebui sa inteleg ca echipa lui Basescu il confunda cu Neo din Matrix sau cu Terminator? (vezi aici: http://limbacailor.wordpress.com/2007/04/26/basescu-underground-campaign-mar-elkezdodott-ami/).

   Daca vrei sa comentezi carui electorat se adreseaza mai mult, fa-o pe baza unor afise OFICIALE, deci aprobate de echipa de campanie si lipite pe ziduri/afisate ca bannere pe alte site-uri.

   PS: adaug ca nu sunt fan Kelemen. Nu ma simt reprezentat de el si nu il voi vota, cum nu voi vota pe nici unul dintre candidatii „consacrati”. Cel putin la primul tur.

 7. Si apropo de distractie si de unguri…
  Stie cineva unde si-ar dori autonomistii sa fixeze capitala presupusului Tinut Secuiesc? Stiu ca Tg.Mures ar fi probabil alegerea naturala din teritoriul revendicat de ei, dar avand in vedere ca orasul e deja majoritar romanesc si deci e practic imposibil sa intre intr-un eventual tinut autonom secuiesc, atunci variantele de capitala ar ramane probabil Sf.Gheorghe si M.Ciuc, nu? Sau Odorheiul e mai avantajos?

 8. Later: am gasit si alte proiecte de afise comice (sau mai putin) pentru Kele man
  http://www.kelemenhunor.ro/concurs/index.php?kezd=113

  a fost, deci, un concurs, in care simpatizantii (si, imi mentin teoria, cei care-l simpatizeaza mai putin) au trimis fel de fel de „afise”. oricum, e de apreciat umorul celor care au votat-de exemplu, afisul cu nudul „ma voteza, desi nu ma intelege” a castigat un premiu pentru „cea mai ingenioasa creatie” (creator: „Lumina de seara”

  Deci preponderenta afiselor in maghiara inseamna doar ca au fost mai multi concurenti maghiari si care au preferat maghiara.

  preferatele mele: primele trei de aici (http://www.kelemenhunor.ro/concurs/index.php?kezd=17)
  in care pozeaza drept american, francez si german.

 9. Ma uitam la mesajul de introducere pentru a fi presedinte. Jumatate din el e doar pe partea etnica.
  Eu clar ca , la fel cu posterele de mai sus , omul nu isi ia in serios de loc candidatura, e doar o chestie sa si-o puna in CV.

 10. Dupa atatea promisiuni nefondate si o criza de rezultate pozitive concrete , in Romania singura optiune valida este … La Brasov votam …!

  NOTA: mesaj editat de Olahus. Ca sa se inteleaga ca nu acceptam spamurile electorale

 11. afisele sunt simpatice dar adevarul e ca udmr candideaza degeaba la alegeri prezidentiale daca nu ofera ceva si romanilor

Comentariile nu sunt permise.