Gratis: Reviste, carti de film, arta, istorie, etc (in maghiara, romana si engleza)


Fie ca te intereseaza ce se petrece in lume sau preferi sa te relaxezi cu un film, ca esti un/o impatimit(a) al istoriei sau petreci ore intregi admirand reproduceri dupa opere de arta, vei gasi carti care sa-ti satisfaca interesul la Centrul Cultural Maghiar din Bucuresti.

La  biblioteca institutiei se afla zeci de reviste si carti pe care le poti lua casa, GRATUIT. Majoritatea sunt in limba maghiara (o buna ocazie sa-ti imbunatatesti vocabularul, daca inveti), dar exista multe si in romaneste, engleza, plus cateva in germana si franceza. La o scotoceala de un sfert de ora eu unul am gasit:

-mai multe cercetari istorice in romaneste,

-albume de arta contemporana romaneasca si maghiara,

-reviste de arhitectura si design (in romana –Oktogon– si maghiara),

-reviste de actualitati, cinema, culturale (unguresti din Romania si din Ungaria)

-ziare maghiare,

-literatura maghiara si romana tradusa in limba maghiara ( Gellu Naum, Marin Sorescu si altii),

-un album despre sport

E posibil sa gasesti si:

-dictionare,

-carti si reviste pentru copii si adolescenti.

Daca esti interesat de ce ai citit mai sus sau vrei sa cauti tu insuti cartile care te intereseaza, mergi la Centrul Cultural Maghiar zilnic intre orele 10.00-17.00 (mai putin vineri intre 10.00-14.00).

Anunțuri

Un gând despre “Gratis: Reviste, carti de film, arta, istorie, etc (in maghiara, romana si engleza)

  1. @Egy, Ovidiu, Solovastru si toti bucurestenii care sunt interesati de minoritatile din fostul spatiu al Regatului Ungar, natiune, nationalitate, situatia pre/post 1918/1920, reflectarea realitatilor interetnice in literatura si alte subiecte de acest gen: e o carte beton, in mai multe exemplare, la Centrul Cultural, gratis.

    Mai exact: Csaba G Kiss, „Europa Centrala, Natiuni, Minoritati”, Pesti Szalon/Kriterion 1993. e prin stanga, cu litere maro pe cotor galbui, carte subtire (la propriu, nu la figurat 😛 )

Comentariile nu sunt permise.