taxi de dreapta


jobbtaxi

Nu au cum să-şi demonstreze ideile politice. Nu e de ajuns hărţuirea ţiganilor, Garda Maghiară, revoluţia impotriva televiziunii, aruncarea a coctailurilor Molotov pe homosexuali la Parada GayPride, unii drepteni au făcut o firmă taxi de dreapta la Budapesta. Spun că în 2010 se schimbă lumea în Ungaria (alegeri parlamentare), şi până atunci mulţi o să se alăture lor,  cei care sunt de acord cu ideile lor – dar nu prea se ştie care sunt ideile lor aplicate în taximetrie. Adică nu mă duc la Aeroport, ca să nu mă-ntâlnesc cu străini? Sau îi dau jos dacă se urcă în taxi? Sau înainte de a urca în taxi omul trebuie să cânte imnul Ungariei, ca şi-n Catch 22? Sau nu se poate urca, decât în haine tradiţionale, dansând vreun dans popular, şi cine nu are măcar o mustaţă, să se ducă la alt taximetrist?

Anunțuri

7 gânduri despre “taxi de dreapta

  1. Foarte tare. ;)) Ultranationalistii nostri au ce invata de la ei. Sunt curios daca taximetristii trebuie sa conduca avand pe cap coifuri traditionale maghiare -cele mai tari sunt alea cu coarne de cerb

    :))

  2. Îmi place idea, şi bănuiesc etnia celui care a înfinţat această firmă.
    Am un prieten în Israel care are o arhivă de texte anti-semite. E o colectie imensa, cam tot ce sa scris împotriva evreilor din antichitate si evul mediu (Martin Luther, etc.) până în zilele noastre (naziştii, revizioniştii holocaustului, etc). De când cu succesul lui Jobbik-ul &Co în Ungaria mi-a spus ca sa apucat să traducă din ele în maghiară : intenţioneză să le vândă simpatizanţilor Jobbik la 15 euro/ pamfletul.

  3. Bai, ziceam intr-un comment mai inainte ca vreau sa mai vizitez Budapesta. Daca ma pun taximetristii sa le cant cantece populare unguresti e cam naspa, ca eu nu stiu decat „Ozosep, ozosep/Tu ma faci sa calc pe bec/Si sa-l scutur pe berbec”. In compensatie, daca ma uit un pic pe retete pe net as putea sa gatesc Papricas- da’ cam greu sa faci asta in taxi :))

  4. majoritatea taximetriştilor sunt normali. dar ai grijă că sunt şmecheri, să nu-ţi ceară mai mult că eşti străin. şi mai ales să ai grijă cu transportul public.

Comentariile nu sunt permise.