Ex lider gay: Oamenii au nevoie de tapi ispasitori – evrei sau homosexuali


„Parte dintre organizatiile de care vorbiti (n.r.: care acuza cuplurile gay ca sunt impotriva naturii si a religiei)  isi extrag energia si argumentatia din trecutul apropiat, de la organizatii si miscari extremist de tip Garda de Fier, care gasisera foarte convenabil explicatia raului care macina din interior Romania: evreii.

Ei l-au ucis pe Dumnezeu, ei distrugeau prin corupere natura curat-neaos-romaneasca. Va invit sa-i inlocuiti pe evrei cu homosexualii in aceasta ecuatie si sa vedeti ca nu este nici o noutate. Mai mult, sunt intersanjabili. Acestia sunt oameni care au imperioasa nevoie de tapi ispasitori: daca nu sunt evreii, sunt masonii ori macar homosexualii”

mai multe in interviul acordat Frontnews de Florin Buhuceanu, consultant al fundatiei ACCEPT

Reclame

10 gânduri despre “Ex lider gay: Oamenii au nevoie de tapi ispasitori – evrei sau homosexuali

 1. Într-o discuţie recentă cu o persoană educată şi cu mintea deschisă, mi s-a arătat un lucru: oamenii care sunt funciar împotriva homosexualităţii sub orice formă ar fi ea nu iau în cosiderare ideea că orientarea sexuală ar putea fi un dat controlat genetic.

  Pentru astfel de persoane – de bună-credinţă dealtfel – homosexualitatea este exclusiv o practică ce poate fi părăsită oricând – dacă acest lucru nu se întâmplă este exclusiv vina făptaşului care se bălăceşte în murdăria promiscuităţii.

  Deci, dacă evreismul este cumva înnăscut – deşi tentative de a-i încreştina cu de-a sila pe evrei au existat destule – percepţia chiar este că homosexualul doar trebuie să se străduie puţin şi îşi rezolvă problema.

  Aici văd eu diferenţa.

  N-am văzut în spaţiul public prea multe explicaţii asupra naturii homosexualităţii – doar militarea pentru acceptare şi dezincriminare (e drept că nici nu m-am informat activ pe subiect).

  Decir nu-i de mirare că „majoritarii hetero” consideră că acceptarea homosexualilor este un curent ce ne este băgat cu de-a sila pe gât de către Occident.

 2. Se poate face lejer o paralelă între atitudinea faţă de homosexualitate şi ceea faţă de unguri, să zicem.
  Egz gondolat bant, are dreptate. Fenomenul nu este explicat, ergo cei mulţi şi ignoranţi nu ştiu mai nimic despre el.
  La fel, şi relaţia români – unguri. Românul din copilărie este educat cu chestii de genul: „ungurii sunt răi”, „ungurii vor Ardealul”, „ai dracului unguri, vor placuţe bilingve”, „unugurii vor să învăţăm ungureşte”, etc…. Şi bizonul nu stă să gândească, nu îşi pune elementara întrebare: „de ce?”. Înghite de bun ce aude de la nea Nelu de la colţ, de la TV sau citeşte prin presa centrală.
  Din păcate el este oarecum confirmat în sentimente şi de câte un unguraş mai îndrăzneţ şi care nu cunoaşte stilul românesc de a face politică. Başca, unguraşul mai are şi probleme cu exprimarea în limba română, şi din gura lui ies (câteodată) inepţii majore. Speculate prompt de interlocutorul bucureştean. Aşadar, condiţiile sunt excelente.
  Îmi mintesc bine, cum la sfârşitul anilor 90 lucram în Bucureşti. Colega mea, născută în capitală nu a văzut neam de ungur în viaţa ei. Dar îi ura. Şi îşi exprima ura în mod frecvent. Până când am întrebat-o: „auzi Petronela, tu ce crezi, eu ce sunt? Şi ce crezi, ce e directorul general?” Mare i-a fost mirarea să afle că amândoi suntem unguri şi nici unul dintre noi nu mâncăm papricaş de român la prânz şi nici pământ ardelenesc la mic dejun.
  Pentru a nu fi acuzat de părtinire, pot spune cu convingere, că acelaşi fenomen funcţionează şi invers. La o scară mai mică, fiindcă ungurii (şi vorbesc de cei din Ungaria) privesc mai degrabă spre vest, iar porcentajul celor ce plâng după „edes Erdely” e în scădere.

 3. Bozso: bună descriere ai făcut, e ca lumea sinteza. Dar cu o menţiune – este valabil pentru orice populaţie ce a trecut printr-un proces de îndoctrinare.

  E valabil pentru albi, negri, pentru evrei, şamd. Nimeni nu este imun. Iar la unguri (cei din Ungaria) poate accentul se mută de la „edes Erdely” dar apar „ameninţătorii pirezi” care ameninţă biata Ungarie (cred că ştii de acel sondaj de opinie buclucaş din ţara vecină).

  La noi au fost jidanii, au urmat nemţii, acum sunt ungurii, mâine vor fi homosexualii, poimâine cine mai ştie. Şi fiecare neam îşi are stolul său de păsărele.

  Cum zicea marele Caragiale: „proştii mor, prostia e nemuritoare”. Şi nici nu cunoaşte etnie, aş adăuga eu.

 4. Egy gondolat: corectă remarca în legătură cu ameninţările la „biata Ungarie”. Din păcate se observă un antisemitism în creştere. Deşi săracii evrei nu prea mai reuşesc să umple nici măcar un stadion pe acolo.
  De fapt, dacă te uiţi cu atenţie, vei observa că acelaşi gen de idioţi promovează ura, ca şi la noi. Probabil că, pe măsură ce numărul ungurilor din România va scade, vocea celor care văd fel de fel de conspiraţii mondiale împotriva României va fi din ce în ce mai puternică.

 5. Pt Boszo: Nu cred ca se poate face o comparatie intre discriminarea cu care se confrunta homosexualii si atitudinea romanilor fata de unguri.Nu se poate face comparatie intre discriminarea unei minoritati sexuale, discriminare care are la baza prejudecatile induse de conceptiile religioase( sodomia e un pacat capital) si lipsa de educatie si relatia intre doua natiuni care au avut interese contrare de-a lungul istoriei si care au incercat sa-si apere aceste interese cum au crezut de cuviinta in momentele respective existind excese de ambele parti.E adevarat ca exista o lipsa de informatie in rindul ambelor comunitati si o lipsa de cunoastere a istoriei culturii si mentalitatii celorlalti. Atit istoriografia romaneasca cat si cea maghiara au promovat o viziune proprie asupra istoriei ciuntita in care au fost evitate toate partile considerate delicate care fie erau ignorate fie prezentate intr-un mod favorabil .Aceasta practica a „ascunderii gunoiului ” sub pres si-a pus amprenta asupra mentalitatii atit ungurii cat si romanii luind de bun ceea ce li se preda la scoala adica acea istorie incarcata de nationalism care exacerba meritele proprii si ii desconsidera pe ceilalti transformindu-i in personajul negativ . Asa a aprut reactia de respingere reciproca care sta la baza problemelor interetnice romano-maghiare din ziua de azi . Aceste probleme aparute acum si care isi gasesc explicatia in trecut nu trebuie evitate trebuie puse in discutie publica .Dar deschiderea trebuie sa vina din ambele parti ori din ce ai scris cam rezulta ca atitudinea asta anti-maghiara este generalizata la nivelul intregii societatii romanesti in timp ce in rindul comunitatii maghiare exista numai respect fata de valorile si istoria romaneasca ceea ce nu stiu daca este adevarat.

 6. Ce părere aveţi despre următoarea afirmaţie:
  „…băieţii mei cunosc limbi importante, engleză, franceză, spaniolă, ebraica este limba maternă.Maghiara ,româna sunt limbi de talcioc,ei nu au nevoie de ele…”

  Iată şi sursa: mesajul nr 108549 din forumul Pruteanu. Autorul este român de naţionalitate maghiară, creştin catolic, căsătorit cu o evreică şi emigrat de mult în Israel.

 7. Absolut justificata din punctul lui de vedere oricat de jignitoare ar putea parea pentru romani si unguri

 8. „.Aceasta practica a “ascunderii gunoiului ” sub pres si-a pus amprenta asupra mentalitatii atit ungurii cat si romanii luind de bun ceea ce li se preda la scoala adica acea istorie incarcata de nationalism care exacerba meritele proprii si ii desconsidera pe ceilalti transformindu-i in personajul negativ .”

  este

  „Absolut justificata din punctul lui de vedere oricat de jignitoare ar putea parea pentru romani si unguri”

 9. la evrei si la homosexuali mai sunt exceptii pozitive in proportie de 10% dar la masoni chiar ti ai dat cu stangu in dreptu .

Comentariile nu sunt permise.