In legatura cu atacurile de pe siteul Gandul


Recent, numele meu a fost vehiculat de comentatori pe siteul cotidianului Gandul, la un articol despre candidatii UDMR. Un cititor cu pseudonimul „pentru cei care com” a scris ca in spatele unor comentarii pe site s-ar afla „ioan sever miu candidat udmr cu origini ungare care pozeaza in roman„.

Un alt cititor (sau acelasi?) care semneaza „eu” i-a atras atentia „domnului ioan sever miu” asupra limbajului pe care l-ar practica si a amenintarilor voalate, cu care nu va castiga increderea romanilor carora le solicita voturile (!).

Mentionez ca nu am nici o legatura cu nici un partid sau formatiune politica, fie ea romaneasca, ungureasca, de dreapta, centru, stanga, sau stanga-mprejur 😉 . Oricine are internet poate verifica ca nu exista nici un candidat cu numele meu pe listele nici unui partid. In ceea ce priveste originea mea etnica, asa cum am precizat, nu am origine maghiara, fiind roman.

De asemena, mentionez ca nu am comentat in nici un fel articolul amintit.

Orice comentariu pe care il voi face la articol va fi sub pseudonimul pe care il folosesc si aici- Olahus SI va fi anuntat printr-un comentariu pe acest blog, sub acest post.

Sever Ioan Miu alias Olahus

Anunțuri

3 gânduri despre “In legatura cu atacurile de pe siteul Gandul

  1. Am adaugat un nou comentariu, pentru a se vedea clar linkul. Care nu s-a afisat cum trebuie nici acum, insa cine este interesat se va descurca sa ajunga aici.

  2. Pingback: Ma numesc Smaranda Enache [Joia MaghiaRomania] « MaghiaRomania

Comentariile nu sunt permise.